Contact - Drone Piloot Huren

Bezoekadres

Kraanspoor 50, 1033 SE Amsterdam (alleen op afspraak)

Telefoonnummer

06-1612 1476

E-mail

info@dronepiloothuren.nl

CONTACT

Snel een reactie op je drone vlucht aanvraag

Lees ook wat onze klanten zeggen op Google over ons bedrijf.

Over onze klanten

Klanten Beoordelen: Top Ervaringen met het Huren van een Drone Piloot!

"Ik ben onder de indruk van de professionaliteit en het talent van dit dronebedrijf. De foto's en video's die ze voor onze bruiloft hebben gemaakt, zijn werkelijk adembenemend. Ze hebben elk speciaal moment vastgelegd en we kunnen niet gelukkiger zijn met het resultaat. Echt een aanrader voor speciale gelegenheden!"

Fleur - BeeldMakers

"Als eventplanner heb ik al meerdere keren samengewerkt met dit dronebedrijf en elke keer zijn de beelden fenomenaal. Ze weten precies hoe ze de sfeer van een evenement moeten vastleggen. Hun oog voor detail en creativiteit is ongeëvenaard. Zeer aanbevolen voor elk type event!"

Marlie Derksen

"Deze dronepiloten zijn ware kunstenaars! De filmopnames die ze voor onze bedrijfspromotie hebben gemaakt, zijn van een uitzonderlijke kwaliteit. Ze begrepen onze visie volledig en hebben deze perfect vertaald naar prachtige beelden. Een geweldige toevoeging aan onze marketingstrategie."

Marco Janssen

"Ik ben enorm tevreden over de service van dit dronebedrijf. Ze hebben voor onze vastgoedprojecten luchtopnames gemaakt en het resultaat is verbluffend. De beelden zijn haarscherp en geven een prachtig overzicht van onze projecten. Professioneel, betrouwbaar en zeer getalenteerd!"

Fons Liebregts

"Fantastische ervaring met dit dronebedrijf! De foto's en filmopnames voor ons bedrijfsevent waren ronduit indrukwekkend. De kwaliteit van het beeldmateriaal is top en de unieke hoeken die ze weten te vangen zijn echt een meerwaarde. Absoluut aan te bevelen!"

Tomas Hendriks Designation

Meer van onze drone opnames bekijken?

Direct inzetbaar 24/7

Drone Piloot Huren

Of het nu gaat om adembenemende luchtfoto’s voor je bedrijf, indrukwekkende filmopnames voor evenementen, of unieke beelden voor speciale gelegenheden, wij leveren kwaliteit die je verwachtingen overtreft.

Hoogste resolutie

Foto's voor professioneel gebruik

Vloeiende videobeelden

Drone camera opnames in 4K

Inzetbaar in Nederland

België en Duitsland

Goedgekeurde dronepiloot

Jouw project vanuit de lucht gefilmd

Drone Piloot inhuren? Gratis offerte

Geen reiskosten, altijd een transparante prijs binnen 30 minuten. Waarom zou je kiezen voor onze dronepiloten? Eenvoudigweg omdat ze je project naar een hoger niveau tillen. Met hun expertise en nauwkeurigheid brengen ze unieke luchtopnames tot leven. Bespaar tijd en geld terwijl je kunt genieten van verbluffende resultaten.

Of het nu gaat om het vastleggen van de dynamiek van de stad, het in beeld brengen van een evenement of het creëren van adembenemende promotiematerialen, onze drone opnames bieden een uniek perspectief dat uw doelgroep zal boeien. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw project in Nederland met onze drones naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ontvang een offerte binnen 2 uur

Direct je prijs berekenen voor je drone vlucht?

Vul het formulier in voor antwoord binnen 45 min